Els musics de l’A1 gaudeixen descobrint, tocant i jugant!

Quina millor manera de començar la setmana els dilluns al mati que fent música tots plegats i amb bona energia! 

Efectivament cada dilluns ens trobem amb moltes ganes de pasar una bona estona junts, els nens, nenes, la mestra i la musicoterapeuta.

Com sempre a les sessions de musicoteràpia comencem cantant “hola, com estàs?” a cada nen i nena. I com que arribem amb molta energia del cap de setmana, abans de tocar els instruments fem una mica de relaxació i així ens podem concentrar millor, ens trobem amb els companys  i comencen a jugar junts. Juguem a passar-nos un globus amb una agradable música de fons, això ens ajuda a estirar els braços, mica en mica comença el moviment que ens portarà als instruments musicals.

Un cop relaxats, concentrats i amb els braços ja escalfats estem a punt per tocar! La improvisació musical ajuda a desenvolupar l’expressió de cada nen i nena, l’ escolta i el silenci.

La música es un medi per arribar a la cohesió de grup, a motivar la participació amb els jocs musicals i al mateix temps, la bellesa de la música, també ens fa sentir bé.

Finalment ballem una estona perquè l’A1 es un grup molt “bailongo” i ens ho passem molt bé amb el moviment i el contacte.

Així comencem cada setmana amb ganes de retrobar-nos el dilluns vinent!

Categoria:
Projectes i tallers