Els alumnes del grup E fan pastissos

El taller de cuina dels grups E i la paradeta dels esmorzars.

El passat 2 de febrer els nois i noies dels grups E van haver de treballar de valent en els seus respectius Tallers de Cuina per poder fer un bon nombre de pastissos. La finalitat de fer tants pastissos no era un altra que posar-los a la venda l'endemà, a la paradeta de “La Pastisseria de l’E”.

Els alumnes del grup E2 van elaborar una recepta de pastís de pastanaga amb coco i els de l'E1 van fer una recepta d’un pastís típic de Geòrgia (recepta que ens va facilitar la família d’un alumne).

A més a més dels pastissos, també van vendre cafès i talladets que els nois feien al moment amb cafeteres tipus Nespresso.

Les vendes van ser un èxit, com sempre,  ja que els pastissos eren boníssims i els cafès fets al moment també.

Volem aprofitar aquest escrit per donar les gràcies a tot el personal de l’escola, del Centre Pilot i del CIM, que sempre vénen a comprar tot el que fem; gràcies a ells guanyem “dinerons” per poder anar de colònies. També volem fer un agraïment a les famílies que aporten els ingredients de les receptes.

Si algú es vol animar a fer algun dels nostres pastissos, us adjuntem les receptes

Doc. Adjunts:
La recepta del pastís de pastanaga i coco
La recepta del pastís georgià

Categoria:
Projectes i tallers