El Tito del grup A1.

Tots els dilluns, en arribar a l’escola ens expliquem el cap de setmana.

Aquest mes volem ensenyar-vos al Tito. Tots els dilluns, desprès d’esmorzar en Tito apareix a la classe per guiar-nos en el treball del cap de setmana.

Els objectius principals d’aquesta activitat són d’una banda facilitar la construcció el llenguatge oral, ja sigui a nivell d’icones, de sons,... i d’altra banda propiciar l’evocació del record en el temps proper.

Lo primer que fem es ajuntar-nos en un cercle, per veure’ns bé tots la cara i triem una llibreta a l’atzar. Aleshores, un a un, recordem què és el més important que hem fet durant el cap de setmana. Per a uns pot ser sortir a passejar, per altres jugar amb la tablet o bé menjar en família. Sigui el que sigui, cada un de nosaltres té una petita estona per treballar-ho, explicant-ho amb imatges, amb icones o amb la pròpia veu.

Gràcies a les explicacions que vosaltres poseu a les agendes, les nostres "senyos" i en Tito, es poden guiar, i així ajudar-nos a articular el record i el discurs a treballar.

A més, aviat en Tito començarà a visitar les nostres cases durant el cap de setmana i així, podrem compartir amb els nostres companys què és el que hem fet junts.

Categoria:
Activitats