El grup E1 inicia un nou curs!

El dia 12 de setembre els nois i noies del grup E1 vam donar la benvinguda a quatre nous companys i ens vam acomiadar de companys que han marxat al grup F.

Les vacances d’estiu ja han quedat enrere i toca començar un nou curs, el 2018-19.

El primer dia d’escola, com sempre, va ser un dia molt especial i emotiu. Ens vàrem tornar a retrobar els companys i professionals del curs passat, estàvem tan contents que només veure’ns vam fer-nos abraçades i petons i ens vam explicar com ens havia anat l’estiu.

Un cop vàrem acabar de saludar-nos ens vam acomiadar del Pau, el Luis i la Marian. Aquest nou curs no estaran amb nosaltres perquè canvien de grup, estaran a un grup de nova creació que es diu grup F.  Vam voler acompanyar-los a la seva nova aula tots plegats.

Després d’acompanyar als antics companys de seguida vam donar la benvinguda a quatre nous companys: la Júlia, la Lidia, el Carlos i el Nahuel. Van venir acompanyats per tot l’equip de professionals i pels nois dels grup D1 i D2.

El primer que vam fer va ser presentar-nos cadascun de nosaltres i ells van fer el mateix. Un cop acabades les presentacions els vam explicar les diferents activitats que realitzem al grup E1: paradetes d’esmorzar, de Nadal, de Sants Jordi, colònies, tutoria, entre d’altres.

El passat divendres ens vam voler fer una foto de grup per poder adjuntar-la a aquest escrit. En aquesta foto no hi som tots, falten el Mohamed, que encara no ha tornat de vacances i alguns dels professionals que formen part del grup. Un cop hi siguem tots ens tornarem a fer una foto i us l’ensenyarem. 

Categoria:
Activitats