El grup A1 va a la granja.

Passem tot un dia fora, descobrint la vida al camp.

Ahir vam fer una excursió súper xula a una granja a les afores de Barcelona. Per a nosaltres era la primera vegada que passàvem tot el dia fora, dinant al camp.

A la granja, vam trobar al Marc que ens va ensenyar les gallines, a les que vam donar de menjar enciam. Desprès, vam veure uns conillets molt petits que vam poder agafar i acariciar amb les nostres mans.

La granja és molt gran i per a la nostra sorpresa, te una vaca enorme, que ens mirava amb cara de pocs amics. Vam descobrir, que tant la vaca, com les ovelles, els ponis i els cavalls mengen palla, sobre la qual primer ens van asseure i descansar una estona.

El que més ens ha agradat és quan hem muntat als ponis i quan en un petit carro hem fet una volteta per la granja.

A més, quan ha començat a sortir el sol, desprès de veure els cavalls córrer en llibertat, hem anat a la fresca d’un arbre i hem dinat un picnic que estava deliciós. Sabeu? El menjar del cole al camp té millor gust!

Abans de marxar, hem fet una volteta pels horts i hem vist les plantes aromàtiques, que fan molt bona olor...però, aquesta part, la deixem pel any que ve, que volem tornar per treballar de jardiners al hort.

Categoria:
Sortides