“Cuina KM 0” una nova manera d’aprendre a cuinar

Iniciem el nou curs amb el lema “Mengem de forma saludable” sent aquest el motor del nostre taller de cuina, el qual, aquest any hem anomenat ”Cuina KM 0”

Aquest any el grup E-1 continuem amb el nostre taller de cuina. En breus ja començarem amb les nostres famoses paradetes dels esmorzars. Aquest curs volem que la base de les receptes siguin les fruites, les verdures i les hortalisses. Totes les nostres receptes portaran aliments de temporada, i algunes de les hortalisses que utilitzàrem seran collides del nostre propi hort.

Durant aquest curs treballarem, la importància de la piràmide alimentaria, quins són els aliments més recomanables per poder gaudir de totes les activitats diàries amb bona energia, i quins són aquells que podem menjar de manera ocasional.

Ens conscienciarem de la importància del menjar bo i saludable, el qual, no sempre ha de ser verdura bullida, sinó que li podem donar diverses creacions divertides. Voleu descobrir amb nosaltres quines poden ser aquestes receptes?

La nostra primera elaboració ha sigut gaspatxo: un de síndria i l’altre, el gaspatxo tradicional, únicament d’hortalisses. Durant el procés hem après els diferents ingredients que es necessiten, els estris adients; també hem après la seqüència d’accions amb l’ordre dels passos a seguir per poder elaborar-la i hem fet memòria de les diferents unitats de mesura. En acabar hem pogut gaudir del resultat final fent un tastet a l’hora del dinar.

Tot i haver passat l’estiu els nois i noies del grup E-1 continuen sent uns molts bons cuiners.

A continuació us deixem les receptes per si les voleu fer a casa.

Doc. Adjunts:
recepta de gaspatxo de síndria
recepta de gaspatxo

Categoria:
Activitats