COMENCEM LES ACTIVITATS FISIQUES EN HORARI ESCOLAR

Us presentem el calendari general del curs i les activitats preparades.

Novament arrenquem les activitats físiques en horari escolar.

Com és habitual, farem un semestre d’activitat aquàtica a la piscina del CIM i un trimestre d’esport per a tothom.

Aquest curs també hem previst compartir alguna sessió amb l’escola Singuerlin, i potser amb alguna altra, i, igual que els cursos anteriors, no faltarem a l’Open Day que es fa durant la primavera.

Durant el primer semestre (1 octubre a 8 de febrer) faran activitat aquàtica els grups A2,E2,A1 en dimarts i els grups D2, E1 i C1 en divendres.

Durant el segon semestre ( 12 febrer a 14 de juny) ho faran els grups C2,B2,D1 en dimarts i PARVULARI, F i B1 en divendres.

Recordeu que per a aquesta activitat cal que porteu una autorització signada que s’ha enviat a través de la mestra de classe. I us cal banyador, sabatilles, ulleres, casquet de bany i DUES tovalloles els qui usen la cadira de rodes. Bolquer de recanvi si és el cas.

Penseu a marcar TOTA la roba i utensilis, ja que som molta gent que ens movem a la vegada dins la instal.lació. Per facilitar el fet de desvestir i vestir amb rapidesa, us preguem que el dia de l’activitat portin roba ample i fàcil de posar i treure.

Pel que fa a l’esport per tothom, el primer trimestre ens divertirem amb el grup E1 (dilluns )i el C2 (dijous.)

Durant el segon trimestre els grups C1(dilluns), D2 (dimarts) i E2 (dijous) gaudiran amb l’activitat.

I el tercer trimestre, seran D1 (dilluns) i F (dijous) qui en prendran part.

Les informacions més acurades us aniran arribant a través de les mestres de classe a mesura que s’acostin les activitats.

Esperem que tinguem i tingueu un molt bon curs 2018-2019

Categoria:
Activitats