Colònies dels grups E1 i F (30 i 31 de maig)

Per fi va arribar el dia tan esperat ...

Com ja és habitual quan s'acosta el final del curs, els més grans de l'escola hem sortit fora per passar dos dies junts ... són les esperades colònies! Aquest curs hem anat a l'Alberg Centre Esplai del Prat del Llobregat.

Vam sortir de l'escola el dijous 30 de maig, carregats de maletes i d'il·lusió.

En arribar, ens vam dividir per equips i vam fer un joc de pistes que ens obligava a  voltar per tots els espais de l'alberg, cosa que va ser molt útil per explorar-lo i orientar-nos bé. Després de dinar i descansar una mica, vam pujar a les habitacions a deixar les maletes; aquesta part sempre és emocionant, perquè ens moríem de ganes de veure on dormiria cadascú.

Un cop feta l'acomodació, ens vam preparar per fer una bona passejada: ben protegits amb gorres i crema solar, vam caminar fins al parc municipal. Allà, sota l'ombra dels arbres, vam berenar i vam fer una competició sensorial per equips; ho vam fer tan bé que ningú es va quedar sense premi, un braçalet molt hippie ... bon record d'aquestes colònies! Després d'una altra agradable passejada per tornar a l'alberg, vam descansar una mica al jardí, que té una gespa molt verda i s'hi estava d'allò més bé.

Havent sopat va arribar l’hora de la festa de la nit. Ens vam posar ben guapos i ens vam trobar tots a la sala-discoteca per escoltar i endevinar cançons d'Eurovisió (antigues i modernes). Després vam posar la música que ens agrada i vam prendre refrescos de colors. També vam ballar ... fins una mica tard! I a dormir ...

L'endemà, després d'esmorzar, vam fer al jardí el conegut joc de posar-li la cua al ruc amb els ulls tapats mentre tots intenten ajudar amb les seves instruccions. Vam estar una bona estona al jardí, jugant i també xerrant i descansant estirats a l'herba.

Després de dinar, ens va tocar carregar les maletes i tornar cap a l’escola. Al pati ens esperaven com sempre els companys de les altres classes amb una preciosa pancarta de benvinguda! Havien estat dos dies molt intensos, estàvem molt cansats, però contents i amb ganes de tornar-hi.

Categoria:
Sortides