Celebrem la Festa de la Primavera

L’escola dona la benvinguda a l’arribada de la primavera i del bon temps.

El dijous 4 d’abril vam celebrar al pati de l’escola la Festa de la Primavera. La comissió d'Escoles + Sostenibles va preparar les següents activitats:

  • El concurs “Fem un test sostenible”. Cada grup havíem de crear, abans del dia de la festa, un test amb material de rebuig. El jurat van ser els alumnes dels grup F.  
  • La plantada: Aquest dia tots els grups vam fer de jardiners, vam plantar maduixeres en una de les taules de cultiu, plantes aromàtiques en els parterres, en les zones enjardinades del patí i en els testos  que havíem creat. Els  testos sostenibles  decoraran la tanca de fusta del pati. Els nois del CIM d'ASPACE van col·laborar amb els alumnes dels E. Totes aquestes plantes ens les va regalar Barcelona Escoles+Sostenibles.
  • El taller de manualitats que consistia en pintar flors, fulles verdes, marietes, papallones i abelles per decorar amb motius primaverals l'arbre que tenim al passadís de l’escola.

Per acabar la festa, els membres del jurat van premiar amb un diploma, als grups que havien fet el test més bonic, el més sostenible, el més resistent, el més original.... Encara que no tots els testos van poder ser premiats, cap grup es va quedar sense el seu diploma de participació.

Va ser una festa molt divertida i animada!

 

Categoria:
Escoles+sostenibles