Castanyada 2017

Un any més ens hem reunit al pati per celebrar la Festa de la Castanyada. Un pati decorat amb la participació de tots els alumnes, ja que cadascú ha decorat una fulla de la tardor ... totes elles diferents!! 
 
Després de la benvinguda les castanyeres s’han amagat entre el públic i  han estat els alumnes qui les trobaven. Cada terapeuta ocupacional anava vestida de castanyera clàssica però els hi faltava o sobrava algun element; els nens, nenes, noies i nois han hagut de dir quins eren aquests elements. Seguidament  han ajudat a vestir una castanyera actual escollint les peces de roba més adequades per aquesta època de l’any.
 
A continuació hem fet un taller conjunt. Entre tots hem fet un mòbil amb imatges de la tardor que els alumnes ja havien treballat a la classe. Alguns dels materials amb els que els hem decorat han estat plantes aromàtiques, pintura, llenties taronges,  llanes, fruits de la tardor,  cúrcuma, retoladors, teles,... El mòbil ha quedat preciós i ja forma part de la decoració del pati.
 
Per acabar la festa hem cantat la  cançó de la Castanyera treballada a classe. Després hem gaudit escoltant i ballant i cantant algunes de les cançons actuals i preferides dels nois i noies, ja que hem comtat amb la col·laboració de l’Andrea (musicoterapeuta) que ens ha fet una llista especial per la ocasió. 
 
Bona Castanyada a tothom!!!
 
 

Categoria:
Festes